Hundmassage i Vännäs

God eftermiddag på er alla läsare och välkomna hit in till bloggen och till det sista inlägget för dagen. Min vana trogen att berätta om bra företag som har tjänster eller erbjuder service som är litet utöver det vanliga kommer jag att ge er ett exempel på idag också. Neno Häst & Hund är ett företag som erbjuder hundmassage i Vännäs, bland annat. Eftersom jag har varit här med min hund och fått en kvalificerad hjälp så vet jag vad jag talar om när jag säger att det här företaget kanske kan erbjuda en verkningsfull behandling inom hundmassage även för din pälskling? Precis som en människa kan få en klassisk massage så är det på så vis även för hunden. Detta är en lugn och avslappnande massage som mjukar upp muskulaturen och minskar spänningar. Det här är det som min hund har fått nu några gånger och hon som utför dessa behandlingar har jobbat inom det här i flera år och med den erfarenheten i kombination med specialutbildningen inom detta så kan det ju inte bli annat än bra. Man kan väl säga så här att detta är en bra möjlighet för oss i Vännäs. Hundmassage finns ju inte på särskilt många platser. 

 

 

Jag kan inte säga annat än att hunden tycks må väldigt bra av denna hundmassage i Vännäs och eftersom jag vet att de flesta av er följare i just min blogg är hundägare så tänkte jag att det var bra att informera om att Neno Häst & Hund finns. Det finns fler saker som erbjuds på detta ställe och vill du få mer specifik information vad som erbjuds och vad det är bra för så kan du gå in på deras hemsida eller förstås ringa till Neno Häst & Hund.